LIKE ME TWEET ME PIN ME SHARE ME

вторник, 12 января 2016 г.

PORTUGAL. THE MAN "Moonage Daydream" (David Bowie cover)

PORTUGAL. THE MAN "Moonage Daydream" (David Bowie cover)























PORTUGAL. THE MAN "Moonage Daydream" (David Bowie cover)

Portugal. The Man колись грали цю пісню і коли стало відомо про смерть David Bowie (10.01.2016) виклали її в мережу. Слухаємо "Moonage Daydream" (David Bowie cover).

A few years back we were working "Moonage Daydream" into our sets. It is impossible to explain the impact that Bowie had on our lives. Every ounce of our being has been influenced by him. He has no peers. Thank you David, for giving us these great gifts. (Portugal. The Man)

PORTUGAL. THE MAN "Moonage Daydream" (David Bowie cover)


David Bowie помер 10 січня, всього лиш через два дні після власного дня народження (8 січня). Йому виповнилося 69, в той же день вийшов його 25-й альбом ★ "Blackstar".

В знак поваги до артиста вчора я нічого тут не виставляв. Не можу сказати, що був фаном David Bowie. Моє меломанське життя формувалося на радянській естраді.Коли того стало мало, десь 1983-1985 роки приймач ловив Сєву Новгородцева та "Бабушкин сундук"...
У 1986р. стала збиратися колекція платівок, з виданих в тоді ще СССР The Beatles. Тоді ж і раритетний міньончик The Rolling Stones ст."Мелодия" було куплено.

Ера платівок кінчилася, в колекції більш 500 альбомів, серед них і парочка David Bowie (збірка ранніх речей та Teen Machine), на відміну від інших не сильно заслуханий, тим не менше повага до артиста існує й дотепер.

Коли дивився відео "Lazarus" 7 січня з'явилося якесь погане передчутя і гнітюче враження склалося, та все ж останній альбом ★ "Blackstar" мені сподобався, в списки 50 кращих потрапив би, а тепер тим більше його будуть згадувати в кінці року...

DAVID BOWIE ★ "Blackstar" album
DAVID BOWIE "Blackstar" video
DAVID BOWIE "Lazarus" video
A Salute To The Thin White Duke "The Songs Of David Bowie" (V.A. tribute album)

Комментариев нет:

Отправить комментарий