LIKE ME TWEET ME PIN ME SHARE ME

пятница, 6 сентября 2013 г.

ОКЕАН ЕЛЬЗИ "Rendez-Vous"

ОКЕАН ЕЛЬЗИ "Rendez-Vous"














ОКЕАН ЕЛЬЗИ "Rendez-Vous"

"Rendez-Vous" - третій сингл восьмого альбому Океан Ельзи "Земля".

Ідея відео виникла у режисера Майка Брюса під час зйомок навесні 2013 року у Києві кліпу на пісню "Стріляй". За основу було взято тему зі славетної "Бондіани".
Історія стала, фактично, єдиним сюжетом, який об'єднав дві композиції. Проте події у відео "Rendez-Vous" відбуваються на три місяці раніше, ніж у кліпі "Стріляй" та є такою собі алюзією на фільми про славетного агента Бонда.
Зважаючи на поєднання сюжетів кліпів "Стріляй" та "Rendez-Vous", нове відео є класичним пріквелом історії, яку музиканти розповіли трохи раніше.

Сама ж пісня Rendez-Vous, як зазначав Святослав Вакарчук, присвячена справжній історії кохання. «Є одна людина в нашому житті, завдяки кому ми стали відомими - продюсер Віталій Климов, який колись запросив групу «Океан Ельзи» до Києва, зняв нам перший кліп... А потім у нього сталася бурхлива історія кохання, він настільки відійшов від групи, що нам довелося залишитися без продюсера. І пісня «Рандеву» присвячена цій історії кохання», - розповів Святослав під час презентації альбому «Земля» у травні цього року.

Режисер, ідея відео - Mike Bruce (Майк Брюс)
Продакшн-хаус - PSB Films
Виконавчі продюсери - Арнольд Кременчуцький («PSB Films»), Белла Рябушкіна («PSB Films»), Віталій Климов («Укрфільмтрест»)

ОКЕАН ЕЛЬЗИ "Обійми"

Океан Ельзи - Rendez-Vous


ФУТБОЛКА - Слава Богу, що я не москаль. Повсякденний одяг патріота.

Комментариев нет:

Отправить комментарий